Τα Απαντήσεις σας σε Αυτές τις 20 Βασικές Ερωτήσεις Αποκαλύπτουν Αν Είστε Ερωτευμένοι ή Αντικείμενο Πάθους

Η αγάπη και το πάθος είναι δυο πολύ διαφορετικά συναισθήματα, και κάποιες φορές είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσουμε. Ειδικά όταν είστε σε μια νέα σχέση, τα συναισθήματα μπορεί να είναι έντονα και να σας μπερδεύουν. Ωστόσο, με την απάντηση σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, μπορείτε να διακρίνετε αν όντως είστε ερωτευμένοι ή αν απλά είναι θέμα πάθους.

1. Σκέφτεστε το άτομο αυτό όταν δεν είστε μαζί; Η αγάπη συνήθως συνοδεύεται από συνεχείς σκέψεις και ανησυχία για τον άλλο.

2. Πώς νιώθετε όταν είστε μακριά του; Αν η απουσία του σας κάνει ευάλωτους ή σας λείπει, ίσως είναι αγάπη.

3. Σας ενδιαφέρει το μέλλον σας μαζί; Η αγάπη συνήθως σημαίνει ότι βλέπετε ένα μέλλον με τον άλλον.

4. Είναι το σεξ το μόνο που σας ενδιαφέρει; Το πάθος επικεντρώνεται πιο πολύ στη φυσική έλξη και λιγότερο στην σύνδεση και την επικοινωνία.

5. Τι σας κρατάει μαζί; Αν η απάντηση είναι κάτι πέρα από απλά σωματική έλξη, τότε η αγάπη μπορεί να είναι κομμάτι της εξίσωσης.

Αν οι περισσότεροι από τις απαντήσεις σας δείχνουν ανησυχία για το άλλο άτομο, την επιθυμία για κοινό μέλλον και σύνδεση πέρα από τη φυσική έλξη, πιθανότατα είστε ερωτευμένοι. Αντίθετα, αν το πάθος και η φυσική έλξη είναι τα μόνα που σας κρατούν, ίσως πρόκειται περισσότερο για αντικείμενο πάθους.