Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μου είπαν ότι παντρεύτηκα επειδή είμαι έγκυος

Στο πλατό της Δανάης Μπάρκα ήταν καλεσμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την Πέμπτη 17/10. Η αθλητικογράφος, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Mega μιλά για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν που έγινε την 1/9 στην Κρήτη. Επίσης αναλύει τα μελοντικά τους σχέδια, καθώς και την παρουσία της για δεύτερη χρονιά στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Η καθημερινότητά της όπως αναφέρει δεν άλλαξε μετά από τον γάμο: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά τον γάμο. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ένα δαχτυλίδι στο χέρι. Μέναμε ήδη μαζί. Ο γάμος ήταν ένα πάρτι, που το κάναμε σε στενό κύκλο.

Ένα χρόνο δεν είχα πει τίποτα, ευτυχώς κρατήθηκε, αλλά αποκαλύφθηκε πέντε μέρες πριν την τελετή. Του πήρε ένα χρόνο να μου κάνει την πρόταση γάμου. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος πολύ δουλεμένος, μαζί του αισθάνομαι ασφάλεια», είπε και πρόσθεσε πως: «στα σχέδιά μας είναι η αποκέντρωση στην Κρήτη, είναι ένας στόχος μας».

Για τον λόγο αυτό και στην Κρήτη τους περιμένει ένα τροχόσπιτο δώρο στον γάμο τους: «Είναι παρκαρισμένο στην Κρήτη και θα γυρίσουμε το καλοκαίρι την Κρήτη με αυτό, ήταν ένα δώρο από φίλη σέρφερ». Άλλωστε ένα από τα όνειρά της είναι να γυρίσει τον κόσμο με ένα βαν ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως για την παρουσία της στο γάμο και το πάρτι που ακολούθησε στη Φαλάσαρνα: «Μου είπαν ότι παντρεύτηκα επειδή είμαι έγκυος. Εγώ δεν μπορώ όταν επαναφέρουν ξανά και ξανά το θέμα της εγκυμοσύνης, στρεσάρομαι χωρίς να ξέρω γιατί. Το παίρνω πολύ μέσα μου», είπε για όσα γράφτηκαν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Πάμε Δανάη:

ieidiseis.gr